OVER ONS

De partners Gerda Huiskamp en Arie Pankras hadden de wens om naast hun gezamenlijke hobby hardlopen nog iets anders samen te doen. Dit heeft er toe geleid dat we AAsize begonnen zijn. Een webwinkel in onder-, bad- en sportmode voor de kleine maat.

Arie heeft al vele jaren ervaring als zelfstandig ondernemer en Gerda weet als geen ander hoe lastig het is om iets moois, leuks en passends te vinden in een kleine maat: “het is er wel, maar je hebt eigenlijk nooit keus”.

AAsize wil vrouwen met een kleine cupmaat voldoende keus bieden in goed zittende bh's met een mooie pasvorm en voldoende comfort.

Mooie artikelen voor vrouwen en meiden met een cup van AAA tot B.

We hebben allebei onze specifieke taken bij AAsize en daarnaast vullen we elkaar uiteraard aan; het mooie van iets samen doen! Gerda neemt het creatieve deel voor haar rekening en Arie de algemene zaken en speurt bovendien continu naar nieuwe merken en leveranciers. Als die gevonden zijn gaan we samen op pad om kennis te maken met het bedrijf en om de waren te bekijken.

Wij willen graag een goed gevoel hebben bij de leverancier en de producten. Daarnaast vinden we persoonlijk contact erg belangrijk en staan open voor de tips en adviezen die we ontvangen. Deze kunnen we dan weer delen en uitdragen naar onze klanten.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en mooie producten en zullen blijven zoeken naar artikelen die onze collectie nog breder maken zodat we vrouwen en meiden met een kleine maat volop keus bieden in mooie passende lingerie, sport- en badmode.

Heb je vragen of opmerkingen over onze webwinkel, schroom niet en laat het ons weten. We staan altijd open voor verbeteringen en suggesties. Stuur dan een email naar: info@aasize.nl

Zoek Tip
  • iDeal
  • Bancontact
  • Post NL
  • KBC CBC